top of page

Fastighetsförvaltning & Service

Allt på samma ställe med Mälardalen jourservice! 

Med oss får ni kompetens en bostadsrättsförening i Uppsala behöver inom fastighetsförvaltning. Med våra lokala samarbeten och samlad kraft med fastighetsskötare, byggkonsulter, projektledare, ekonomer, trädgårdsformgivare och anläggare så finns vi  här för er!

huge.png

Fastighetsjour

Vi finns här under akuta fel! Våran dygnet runt jour hjälper dig som bor i Uppsala. Vi tar hand om vatten & avlopp, dörrar och gemensamma utrymmen, glas & inbrottsskador och även grävjour vid akuta tillfällen som kräver grävning.

Fastighetsservice

Mälardalen jourservice hjälper er att hålla era fastigheter i toppskick med regelbunden tillsyn med:

 -  Fastighetsskötsel

 - Sanering

 - Spolning

 - Hantverkstjänster inom snickeri, rörmokare och elektriker. 

Park & utemiljö

Vi hjälper er med eran utemiljö. Vi utför arbeten inom mark & anläggning, trädgård, skottning, gatusopning, trädvård och fällning.

Ekonomisk förvaltning

Låt oss hålla koll på momsperioder, fastighetsdeklarationer och myndighetskrav för er BRF.  Med våra ekonomer så ser vi till att skicka in korrekt inkomstdeklaration och fastighetsdeklaration vid rätt tid. Vi sköter deklarationen av moms i rätt period och skapar en godkänd årsredovisning enligt de krav som finns.

Teknisk förvaltning

Få hjälp med fastighetens drifts- och underhållsbehov med teknisk förvaltning. Fastighetsskötsel med löpande rondering och tillsyn. Hantering av planerade underhålls. Skadehantering och löpande underhållsåtgärder.

huge (1).png

Ta kontakt med oss idag!

modern grannskaps
bottom of page